Tortillas m/ kylling og ferskensalsa


Kilde Kostpl@nen
Kategori(er): Middagsretter,Fjerkræ

 

Fremgangsmåde:
  • Tilbered tortillaerne efter anvisning pÃ¥ emballagen.
  • Skær kødet i smÃ¥ firkanter og svits det i en gryde sammen med olie og krydderier. Løg pilles og hakkes fint. Peberfrugt udkernes og skæres i tern. Løg og peberfrugt tilsættes og svitses med i ca. 2 min.
  • Tomat skæres i tern og tilsættes sammen med limesaft og og vand. Kog indtil konsistensen er tyk. Smag til med salt.
  • Ferskenen skal være moden. Den pilles og skæres i smÃ¥ tern (der kan evt. anvendes dÃ¥seferskner som skylles grundigt inden brug).
  • Læg ferskenstykkerne i en skÃ¥l og rør dem sammen med fintrevet ingefærrod, forÃ¥rsløg skÃ¥ret i tynde skiver, fintsnittet frisk koriander og limesaft.
  • Icebergsalaten snittes fint og serveres ved siden eller som fyld i tortillaen.
Opskrifts fakta
Forberedelsestid: 30
Heraf arbejdstid: 20
Antal kuverter: 4
Energi pr. kuvert:
Kalorier 524
Kilojoule 2049
Energi fordeling:
Fedt 21%
Protein 21%
Kulhydrat 58%
[ Tilføj til kogebog ][ Som PDF ][ Send til en ven ][ Udskriv ]