Sirloin steak m/råstegte kartofler


Kilde Kostpl@nen
Kategori(er): Middagsretter,Okse- og kalvekød & vild

 

Fremgangsmåde:
  • Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Smelt olie og smør pÃ¥ en pande og steg kartoflerne ved jævn varme, til de er sprøde og møre. Drys med salt og hakket persille.
  • Skær kødet ud i bøffer - 1 pr. kuvert. Gnid kødet med peber. Vent med saltet til efter stegningen. Varm halvdelen af fedtstoffet pÃ¥ en stegepande og steg kødet ca. 5 min pÃ¥ hver side. Læg kødet pÃ¥ et fad, dæk med folie og hold det varmt.
  • Pil og hak skalotteløg. Varm resten af fedtstoffet pÃ¥ panden. Kom korender og skalotteløg pÃ¥ panden og steg til løgene er klare, 1 - 2 min. Hæld appelsinjuice og bouillon ved og lad det koge sammen ca. 5 min.
  • Rør maizenamelet ud i vandet og pisk jævningen i saucen. Lad det smÃ¥koge nogle minutter til saucen er jævn. Tilsæt estragon. Anret kødet pÃ¥ varme tallerkener, øs saucen over og servér straks sammen med de rÃ¥stegte kartofler.
  • Snit eller riv salatbladene ned i en salatskÃ¥l. Pisk vand, citronsaft og salt sammen og hæld det over salaten lige inden servering.
Billed af opskrift
info Opskriftsfakta
[ Tilføj til kogebog ][ Som PDF ][ Send til en ven ][ Udskriv ]