sund mand

Dette indlæg er sponsoreret

Ét er at have et ønske om at leve sundere, noget ganske andet er at komme i gang med det. Det kan nemlig være svært. Det er jo ikke alene det at skulle ændre livsstil og vaner, det er også et så stort område, så hvor skal der gribes ind, og hvordan? Se med herunder.

Kender du en mand, som har et ønske om at leve sundere, så kan du hjælpe ham et godt stykke ad vejen med en gave til ham – eller rettere flere gaver til ham. 

Først og fremmest skal han have en gave, der får ham i gang med at leve sundere – det ser vi nærmere på herunder. Dernæst skal han have en gave, når han har levet sundt i en nærmere angivet periode – f.eks. 1 uge, 1 måned, ½ år osv. Denne belønning behøver ikke være noget, der har med hans nye, sunde livsstil at gøre. Det kan være en hvilken som helst gave, som han har ønsket sig.

Men nu til gaveidéerne til ham, der gerne vil leve sundere. Herunder får du fire forslag i forskellige prisklasser, så du ved lige nøjagtig, hvad du vil give ham, eller som du kan bruge til inspiration.

1. Råd og vejledning hos en kostvejleder

Selvom målet måske ikke er, at han skal tabe sig, kan en kostvejleder være nyttig at konsultere. Her kan han få råd og vejledning til at sammensætte en kost med den rigtige mængde kulhydrater, proteiner, fedt osv.

Han kan også få et træningsprogram, der er skræddersyet til ham. Prisen på et forløb afhænger helt af hans behov. Men nogle steder kan du købe et abonnement, så kan du evt. give ham det antal måneder, du har råd til og lade ham selv fortsætte betalingen efterfølgende, hvis han er interesseret. 

2. Kogebog med opskrifter til sund mad

Er han ikke en ørn i et køkken, så er en kogebog en god gave at give ham. Gerne en tyk en med masser af opskrifter i, så han kan variere sin kost og prøve nye retter.

Find en kogebog med flotte billeder af retterne. Vi spiser meget med øjnene, og en kogebog uden billeder er ikke lige så inspirerende som en kogebog med.

3. Hjælp til træningen

En sund livsstil kræver bevægelse. Hvilken form for bevægelse er sådan set ligegyldig, han skal bare op og ud at røre sig.

Om det er styrketræning, løb eller badminton er underordnet. Giv ham et par gode løbesko, en ketcher, et klippekort til et fitnesscenter eller en træningselastik for den sags skyld, bare det er noget, der får ham op af sofaen og op i puls.

4. Hold styr på aktivitetsniveauet

Med et smartwatch kan han holde styr på sine aktiviteter. Afhængig af hvilket smartwatch, du køber til ham, kan holde styr på f.eks., hvor mange skridt han har taget, hvor langt han har løbet, hvor mange kalorier han har forbrændt, hvor høj/lav hans puls er osv.

Smartwatches findes i mange forskellige design og i mange forskellige prisklasser.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

info@kostplanen.dk    |    

©2021 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account