Måltid sammensat af enkeltretter fra menukortet efter gæsternes eget frie valg eller med vejledning fra tjeneren.
A la carte
-
Sveskeblomme
, Køkken ordbog, 0
Sveskeblomme dyrkes i danske haver og giver en stor blålilla blomme med gult og saftig sødt frugtkød. Blommerne fås...
-
Sølvbede
, Køkken ordbog, 0
Også kaldet bladbede. Bladskaftet kan anvendes stuvet. Bladene anvendes som spinat.
-
Smelt
, Fisk, Køkken ordbog, 0
Lille, slank laksefisk med grønlig ryg og sølvskinnende bug, delvis gennemskinnelig. 10-20 cm bliver de. Anvendes hovedsagelig røget.
-
Xylitol
, Køkken ordbog, 0
Hører under sødestoffer som hovedsageligt bliver brugt i industrien. Bruges istedet for sukker. ylitol adskiller sig fra de egentlige...
-
Edderfugl
, Køkken ordbog, 0
Jagttid: 1. okt. – 31. jan. og 1. feb. – 29. febr. på fisketerritoriet udenfor EF-fuglebeskyttelsesområder. Jagtudbytte pr. år:...
-
Tørrede abrikoser
, Køkken ordbog, 0
Tørrede abrikoser er de soltørrede flækkede frugter af abrikostræet. Tørrede abrikoser bruges i pålæg, i marmelade og til kompot...
-
Sashimi
, Køkken ordbog, 0
Rå fisk og levende skaldyr anrettet og serveret med japansk peberrod (wasabi), frisk ingefær og soya.
-
Fondant
, Køkken ordbog, 0
Fast, hvid sukkermasse fremstillet ved kogning af sukker. Fondant tilsmages eller farves ofte med kaffe eller kakao og anvendes...