I Frankrig bruges denne betegnelse om retter med pasta, ost, svampe og tomater.
A la milanaise
-
Havarti
, Køkken ordbog, 0
Dansk ost, først fremstillet af Johanne M. Nielsen (1849-1903) på Havarthigård i Søllerød på sjælland.
-
Gran mælkehat
, Køkken ordbog, 0
En af de nemmere mælkehatte at fastslå, da den afgiver et gulrødt farvestof ved gennemskæring. Hatten er mellem 5...
-
Alla marinara
, Køkken ordbog, 0
Italiensk udtryk for “”på sømandsvis””, hvilket også forklare hovedingredienserne; Skaldyr, muslinger, rejer og tun. I gryderetter er der oftest...
-
Kolesterolsænkende kost
, Køkken ordbog, 0
En kost, hvor højst 30% af energien stammer fra fedt, og hvor det især anbefales at erstatte de mættede...
-
-
Hummerpasta
, Køkken ordbog, 0
Hummerfond, der er inddampet til en kraftig pasta, der kan anvendes på samme måde som bouillonterninger. Hummerpasta er dog...
-
Pak-choi
, Køkken ordbog, 0
Pak-choien stammer oprindeligt fra Kina, hvor den blev anvendt længe før vor tidsregning, og den er muligvis Morfaderen til...
-
Bede
, Køkken ordbog, 0
Vædder der er kasteret som lam. Bedekød smager kraftigere end lammekød, og giver større stege og udskæringer grundet dens...