Borsch er en suppe med rødbeder som vigtigste ingrediens. Det er en traditionel egnsret i dele af Østeuropa og Ukraine. Borsch kan nydes både kold og varm og ledsages ofte af creme fraiche.
Borsch
Related Articles
-
Smørcreme
, Køkken ordbog, 0
Creme bestående af smør, sukker, æggeblomme og vanille evt. tilsmagt med citrus, likør eller kakao.
-
A la milanaise
, Køkken ordbog, 0
I Frankrig bruges denne betegnelse om retter med pasta, ost, svampe og tomater.
-
Tamarindkoncentrat
, Køkken ordbog, 0
Dette syrligt smagende pasta presset ud af frøbælge, der kommer fra et tropisk træ hvis bælgfrugter bruges som krydderi...
-
Giffel
, Køkken ordbog, 0
Hvedebrød i portionsstørrelse, rullet af en flad dej og tilspidset i begge ender.
-
Krølsalat
, Køkken ordbog, 0
Krølsalat også kaldet frisesalat eller kruset endivie En etårig salattype der kan dyrkes i Danmark.
-
Hellefisk
, Fisk, Køkken ordbog, 0
Hellefisk, som er en slægtning til helleflynderen, lever i de artiske farvande og kan blive op til 1 m...
-
Kirkes blomme
, Køkken ordbog, 0
Kirkesblomme er en meget velsmagende blomme af høj spisekvalitet. Frugten modner i september /oktober. Træet er lille og med...
-
0 Comments