Brune bønner er de modne frø af en buskbønne-sort, som dyrkes flere steder i Europa. Brune bønner koger lettere ud end hvide bønner og er derfor mere velegnede i retter, der kræver en jævn bønnemasse.
Brune bønner er som hvide bønner de modne frø af grønne bønner.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Print Recipe
Brune bønner
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Ingredients
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Bønnerne skylles, udblødes 1 døgn og koges i udblødningsvandet under låg til en tyk mos.
  2. Flæsket skrabes, skylles og koges i vand med en suppevisk, til det er mørt.
  3. Bønnemosen spædes med lidt af flæskesuppen til en blød mos, der smages til med salt, samt sukker og eddike, til den er sur-sød.
  4. Flæsket skæres i skiver, der serveres til mosen sammen med sennep og rugbrød.
  5. Mosen kan spædes med så meget flæskesuppe, at den bliver som gule ærter.
  6. Den spises da af dybe tallerkener.
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

info@kostplanen.dk    |    

©2020 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account