Mexikanske pandekager, der normalt er fremstillet af hvedemel, serveret med fyld af f.eks. hakket oksekød, ost og salat. Fyldet fordeles på pandekagen, og kanterne foldes derefter ind over hinanden på de 3 sider, så de danner en pose, der er åben i den ene ende.
0 Comments
Prep Time | 0 minutter |
Servings |
personer
|
Ingredients
- 2 dl Vand
- 800 g flæskekød 10% fedt
- 1 fed Hvidløg
- 1 tsk Tørret oregano
- 2 Løg
- g Cheddarost 50+
Ingredients
|
|
Instructions
- Løgene skæres ud i tern, og sauteres i en gryde med hvidløg, oregano, cumino, habanero chili og rød chilipulver.
- Vandet tilsættes, koges op og afskummes. Herefter tilsættes svinekødet som koges mørt i ca. 1-1½ time.
- Kødet tages op og afkøles lidt. Imens jævnes saucen, og smages til med salt. Når kødet er afkølet lidt, pilles det i trævler med fingrene, tilsættes lidt af saucen, revet cheddarost samt rød chilipulver, og røres godt sammen med dette.
- Rulles i en meltortilla (ligesom en forårsrulle) og bages i ca. 10 min ved 200 grader.
0 Comments