Mexikanske pandekager, der normalt er fremstillet af hvedemel, serveret med fyld af f.eks. hakket oksekød, ost og salat. Fyldet fordeles på pandekagen, og kanterne foldes derefter ind over hinanden på de 3 sider, så de danner en pose, der er åben i den ene ende.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Print Recipe
Burritos
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Ingredients
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Løgene skæres ud i tern, og sauteres i en gryde med hvidløg, oregano, cumino, habanero chili og rød chilipulver.
  2. Vandet tilsættes, koges op og afskummes. Herefter tilsættes svinekødet som koges mørt i ca. 1-1½ time.
  3. Kødet tages op og afkøles lidt. Imens jævnes saucen, og smages til med salt. Når kødet er afkølet lidt, pilles det i trævler med fingrene, tilsættes lidt af saucen, revet cheddarost samt rød chilipulver, og røres godt sammen med dette.
  4. Rulles i en meltortilla (ligesom en forårsrulle) og bages i ca. 10 min ved 200 grader.
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

info@kostplanen.dk    |    

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account