Lactuca sativa var, augustana. Aspargessalat, kinesisk stængel salat er nogle af de navne som er påhæftet denne grønsag. Den er udviklet i Kina, .men planten blev sikkert introduceret i Frankrig af missionærer fra Kina i 1880erne, som havde lært at værdsætte den som grønsag. Idag kan flere sorter af denne salat købes fra specielle frøfirmaer. Under varmere himmelstrøg dyrkes den ofte som efterafgrøde. I Norden kan frøene sås i maj, og salaten høstes i løbet af sommeren når den saftige stængel er tyk nok. Den opsvulmede stængel bør være ca. 30 cm lang. Den skrælles og lynsteges i wok i tynde skiver. Selve hjertet på salaten kan spises ligesom små cos salat.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account