Cider-eddike har eksisteret siden æblecider er blevet sur. I gamle dage hævdes der at cidereddiken kunne kurere gigt, fremme vægttab og frugtbarhed.
En god cidereddike starter med hele modne æbler, der moses for at udtrække cideren.
Cideren hældes på træfade, hvor det naturlige sukkerindhold gærer til alkohol.
Den alkoholiske cider hældes på andre fade, her iltes den så luftens bakterier omdanner alkoholen til eddikesyre. Denne cidereddike lagres så på træfade til den har opnået sin optimale fylde og aroma.
Denne eddike fremstilles også industrielt af både æbleskral og kernehuse.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account