Langsomt stegt ande-, gåse- eller svinekød konserveret i eget fedt. Skalotteløg kan også tilberedes som confit.
Confit
-
Korender
, Køkken ordbog, 0
Korender er en speciel druesort der dyrkes i Grækenland og som er opstået ved en mutation. Korender er små...
-
-
Vandgrød
, Køkken ordbog, 0
Ret fra det gamle danske hverdagskøkken for det meste byggryn kogt i letsaltet vand, serveret med smørklat og sukker....
-
Fasan (Phasianus colchicus)
, Køkken ordbog, 0
Jagttid: Fasanhane: 1. okt – 15. jan. Fasanhøne: 16. okt. – 31. dec. Jagtudbytte pr. år: ca. 900.000 Handel...
-
Blåmuslinger
, Køkken ordbog, 0
Sælges levende i skallen. Skylles og skrubbes. Åbne muslinger bankes hårdt mod bordkanten. Hvis de ikke lukker sig, skal...
-
Fuldkornsmel
, Køkken ordbog, 0
Mel med en udmalingsprocent på 100. Dvs. hele kornet, inklusiv skaldele og kim, er formalet. Fuldkornsmel er ofte groft,...
-
Tørrede abrikoser
, Køkken ordbog, 0
Tørrede abrikoser er de soltørrede flækkede frugter af abrikostræet. Tørrede abrikoser bruges i pålæg, i marmelade og til kompot...
-
Canapeer
, Køkken ordbog, 0
Canapeer er små appetitvækkere, der kan serveres som forret, til receptioner og selskaber eller som natmad. De betår af...