Fransk klassisk ret med brunet og braiseret unghane i urter og rødvin.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Print Recipe
Coq au vin
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Del kyllingen i kvarte eller ottendedele.
  2. Skær flæsket i små terninger og svits dem i en stegegryde i smørret. Tag flæsket op med en hulske og brun kyllingestykkerne. Det må evt. gøres ad et par gange. Krydr med salt og peber.
  3. Kom alle kyllingestykkerne og flæsket tilbage i gryden og hæld cognac over. Sluk for emhætten og antænd cognacen. Hæld rødvin ved og dæmp varmen.
  4. Pil skalotteløgene og kom dem i gryden. Bind timian, persille og laurbærblad sammen og kom det i til sidst. Lad retten simre ved svag varme under låg ca. 1 time, til kyllingen er mør.
  5. Rens imens champignoner, skær dem evt. igennem på langs og svits dem på en pande i ca. 20 g smør.
  6. Tag kyllingestykkerne op og jævn skyen med majsstivelse udrørt i koldt vand. Kog saucen igennem, smag til med salt og peber og hæld saucen over kyllingestykkerne.
  7. Drys champignoner over og server løse ris eller flute til.;
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

info@kostplanen.dk    |    

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account