Fransk klassisk ret med brunet og braiseret unghane i urter og rødvin.
0 Comments
Prep Time | 0 minutter |
Servings |
personer
|
Ingredients
- 2 tsk Majsstivelse
- friskkværnet peber
- 2 Laurbærblad e
- Salt
- 15 skalotteløg
- 3 stængler Frisk persille
- 2 kviste frisk timian
- 0 1/2 dl Cognac
- 15 kg Smør
Ingredients
|
|
Instructions
- Del kyllingen i kvarte eller ottendedele.
- Skær flæsket i små terninger og svits dem i en stegegryde i smørret. Tag flæsket op med en hulske og brun kyllingestykkerne. Det må evt. gøres ad et par gange. Krydr med salt og peber.
- Kom alle kyllingestykkerne og flæsket tilbage i gryden og hæld cognac over. Sluk for emhætten og antænd cognacen. Hæld rødvin ved og dæmp varmen.
- Pil skalotteløgene og kom dem i gryden. Bind timian, persille og laurbærblad sammen og kom det i til sidst. Lad retten simre ved svag varme under låg ca. 1 time, til kyllingen er mør.
- Rens imens champignoner, skær dem evt. igennem på langs og svits dem på en pande i ca. 20 g smør.
- Tag kyllingestykkerne op og jævn skyen med majsstivelse udrørt i koldt vand. Kog saucen igennem, smag til med salt og peber og hæld saucen over kyllingestykkerne.
- Drys champignoner over og server løse ris eller flute til.;
0 Comments