Udskæring af fjerkræ.
Decoupere
-
Butternut hasselnød
, Køkken ordbog, 0
En rund og olieholdig hasselnød der importeres fra Tyskland. Butternut kan også dyrkes i Danmark, og denne nød bliver...
-
Nasturtieblomst
, Køkken ordbog, 0
Den etårige sommerblomst der i dag lyder navnet blomsterkarse har mange andre øgenavne som f.eks. tallerkensmækker, tropaeolum, baldamer, landløber...
-
Torskerogn
, Køkken ordbog, 0
Tilberedes på mange måder og er yderst populær herhjemme. Prøv den kogt, skiveskåret på smørrebrød eller videre tilberedt som...
-
Bramley æble
, Køkken ordbog, 0
Dette æble stammer fra England, og er fremkommet hos en skomager ved navn Bramley i Nottinghamshire. Sorten blev bragt...
-
Tangelo
, Køkken ordbog, 0
Er en citrusfrugt som er en krydsning mellem en grapefrugt og en tangerin. Den er lidt mere spids i...
-
-
Stenbiderrogn
, Køkken ordbog, 0
Rognen fra stenbideren danner grundlaget for fremstillingen af dansk kaviar. Rognen renses, saltes i tønder, derefter afsaltes den og...
-
Spegepølse
, Køkken ordbog, 0
Pølse fremstillet af oksekød, svinekød og spæk (som oftest). Kødet hakkes og æltes med salt, peber, allehånde og nelliker...