Frugteddiker er gammel tradition og er blevet brugt, tilsat lidt honning, til at kurere halsbetændelse.
En lille spids tilsat den kolde saft er forfriskende på en varm sommerdag.
Næsten alle former for frugter kan bruges så som blommer, ferskner og abrikoser.
Men de mest delikate er jo nok de eddiker der er lavet på bær.
Frugten eller bærret kommes i den kolde eddike, jo længere den er i eddike jo mere grumset bliver den, da frugten eller bærret langsomt går i opløsning, men jo længere det er der i, jo mere intens bliver smagen. Disse eddiker er formidable til salater og vinaigrette.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account