Stuvede kogte grønkålsblade. Lidt afhængig af egnsdel herhjemme tilsat og tilberedt i flere variationer. Ofte tilsat mosede, kogte kartofler. En ret som der er bundet en vis tradition til, nemlig at denne spises nytårsaften med sukkerkartofler, hamburgerryg, kålpølser, flæsk og kogt, røget bacon.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Print Recipe
Grønlangkål
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 30 Minutter
Servings
Personer
Prep Time 30 Minutter
Servings
Personer
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. I en tykbundet gryde smeltes margarinen og melet hældes i under omrøring. Når massen tykner tilsættes lidt ad gangen fløden. Saucen smages til med salt og peber.
  2. Når saucen er kogt igennem kommes den hakkede grønkål i gryden.
  3. Lad grønlangkålen småsnurre i 10-20 minutter - rør en gang imellem, så den ikke brænder på.
  4. Tilsæt gerne 1 tsk. sukker - det bliver det endnu bedre af.
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

info@kostplanen.dk    |    

©2020 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account