En specialitet fra Mexico, som består af mosede avocadoer, finthakkede løg, tacosauce (en tomat/chili sauce), lime- eller citronsaft. Guacamole anvendes som dip eller som fyld i tacos eller på tostadas. Det bliver betragtet som lidt luksus, og „mole”” fortæller da også, at der er anvendt en særlig eksklusiv chilisauce.
Guacamole er ualmindeligt velsmagende, men da avocadoer hurtigt bliver mørke, skal der ikke laves mere, end der kan spises indenfor et par timer. Skal opbevares køligt og lufttæt så længe som muligt inden serveringen.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Print Recipe
Guacamole
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Ingredients
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Avocadoens frugtkød udtages. Tomat, rødløg og hvidløg hakkes fint.
  2. Alle ingredienser røres sammen med et piskeris,og smages til med salt, chili og citronsaft.
  3. Serveres som dip, samt anvendes i diverse retter.
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account