Vilkår og Betingelser Kostplanen.dk

 

Kostplanen (“Hjemmeside”)  (“Firma”, “vi”, “os” eller “vores”). Du kan altid kontakte vores (“Kundeservice”) på support@Kostplanen.dk (“E-mail”).

 

Ved at få adgang til eller bruge dette websted og vores service fra dette websted, accepterer du disse vilkår og betingelser (“vilkår og betingelser”), virksomhedens udstationerede fortrolighedspolitik og eventuelle driftsregler, politikker, prisplaner og andre supplerende vilkår og betingelser eller dokumenter, der også kan offentliggøres fra tid til anden, er udtrykkeligt inkorporeret ved henvisning i og er en del af vilkårene og betingelserne (samlet “aftalen”). Læs vilkårene grundigt, inden du afgiver din ordre, og udskriv en kopi til fremtidig reference.

 

Betalinger

Onlinebetalingerne håndteres af en sikker betalingsløsning / check-indstilling til både første gangskøb og fremtidige abonnementsbetalinger.

 

Din kredit- / betalingskortserklæring faktureres som “Kostplanen.dk +4589870486”.

 

Medlemskab

Når du tilmelder dig et Premium-medlemskab, forstår og anerkender du (kunde), at du tilmelder dig en 5-dages prøveperiode, hvor du betaler et prøvegebyr på 2,99 euro, denne prøve giver dig alle fordelene ved Premium-medlemskab til prøveperiode. Hvis du ikke ønsker at forblive medlem, kan du til enhver tid annullere medlemskabet, og du ikke ønsker at blive faktureret for yderligere service, medmindre du vælger at købe fra Kostplanen.dk igen, skal du kontakte vores supportteam på info@Kostplanen.dk for at annullere abonnementet inden for prøveperioden (5 dage fra din oprindelige ordre). Hvis du ikke mailer for at opsige medlemskabet inden for 5-dages prøveperiode, antager vi, at du er tilfreds med Premium-medlemskabet, og du vil blive opkrævet et medlemsgebyr på 49 euro og automatisk tilmeldt vores “Kostplanen Membership Service” der giver dig mulighed for at bruge vores online portal. Vores “Kostplanen Membership Service” sikrer, at du altid har adgang til et stort udvalg af opskrifter. Når du er tilmeldt “Kostplanen Membership Service”, fortsætter vi med at kræve medlemsgebyret, opkræve dig den tilknyttede månedlige sats på 49 euro, indtil du annullerer det af dig eller af os.

 

Hvis du annullerer Kostplanen-medlemskabstjenesten, forsøges ingen andre gebyrer, og ingen yderligere ordrer behandles, medmindre du beslutter at tilmelde dig medlemskabet igen for at få adgang til det store udvalg af produkter til unikke priser. Ved at tilmelde dig vores Kostplanen medlemskabstjeneste accepterer du disse vilkår.

 

Opsigelse og Annullering af vores Kostplanen-medlemskabstjeneste inden for de første 14 dage af en månedlig serviceperiode for Kostplanen-medlemskabstjeneste tilbydes alle kunder en fuld refundering.

 

Hvis du har angivet et gyldigt kreditkortnummer eller en alternativ betalingsmetode, betaling for din “Kostplanen Membership Service”, behandles det automatisk i hver Kostplanen Membership-serviceperiode på eller omkring samme dag i måneden som din oprindelige Kostplanen Membership-service køb.

 

Kostplanen kan til enhver tid annullere dit abonnement på Kostplanen-medlemskabstjeneste eller serviceplan for Kostplanen-medlemskab, uanset årsag eller uden grund. Du kan når som helst ændre eller annullere din Kostplanen-medlemskabstjeneste ved at ringe til vores kundeservice eller kontakte os på mail info@kostplanen.dk.

 

Efter annullering modtager du en bekræftelses-e-mail som bevis for din annullering og din konto lukkes.

 

Du skal give aktuelle, komplette og nøjagtige oplysninger til din faktureringskonto. Du er ansvarlig for at sikre, at disse oplysninger er korrekte og skal straks opdatere alle oplysninger for at holde din faktureringskonto opdateret, komplet og nøjagtig (såsom en ændring i faktureringsadresse, kreditkortnummer eller kreditkortets udløbsdato). Du skal straks underrette os, hvis dit kreditkort annulleres (for eksempel ved tab eller tyveri). Ændringer af sådanne oplysninger kan foretages ved at kontakte kundeservice.

Kreditkorterklæringen kan læse et af følgende, når du køber produkter fra os: Kostplanen.dk eller vores supportnummer.

 

Afbestillings-, retur- og refusionspolitik

Vi vil altid have dig til at være fuldt tilfreds med servicen, du modtager fra os. Derfor er du aldrig bundet af nogen fast periode, bortset fra nogen indledt månedlig cyklus eller almindeligt køb, hvor abonnementsperioden allerede er startet og brugt af dig. Vær opmærksom på, at din bank muligvis opkræver betaling for valutaveksling ved dit køb på Kostplanen.dk. Denne valutaveksling refunderes desværre ikke.

 

Tilmelding til en Kostplanen-medlemskabstjeneste

Hvis du har tilmeldt dig en Kostplanen-medlemskabstjeneste og derved har startet en abonnementscyklus, men annullerer inden afslutningen af ​​14-dages prøveperiode, vil du ikke blive opkrævet noget for Kostplanen-medlemskabstjenesten. Skulle det forekomme, at mængden af ​​cyklus 1 allerede er blevet opkrævet, får du ikke refusion for din initierede Kostplanen Memership Service. Hvis du annullerer en abonnementscyklus, før produktet er afsendt, annulleres abonnementet, og du vil ikke blive opkrævet noget for noget.

 

Servicevilkår

Disse servicevilkår (“TOS”) er en juridisk bindende aftale indgået af og mellem ApS  (“vi” eller “os”) og dig personligt og i givet fald på vegne af den enhed, som du bruger dette til. websted (samlet “dig”). Dette vilkår regulerer din brug af www.Kostplanen.dk-webstedet (“Webstedet”) og de tjenester, vi tilbyder på webstedet (“Services”), så læs det grundigt. Ved at få adgang til eller bruge nogen del af websitet, accepterer du, at du har læst, forstået og accepterer at være bundet af disse betingelser. HVIS DU IKKE ACCEPTERER AT VÆRE SÅ BUNDET, MÅ IKKE ADGANG ELLER BRUGE WEBSTEDET. INTERNETTEKNOLOGI OG DE GÆLDENDE LOVER, REGLER OG FORORDNINGER ÆNDRER OFTE. DERFOR forbeholder vi os retten til at foretage ændringer på disse betingelser på ethvert tidspunkt. DIN FORTSATE ANVENDELSE AF WEBSTEDET UDSTILLER TIL EN NY ELLER MODIFICERET LEVERING AF DENNE TOS, DER KAN FØRES PÅ WEBSTEDET.

Information og indhold

Ophavsret: Alt materiale til stede på Kostplanen.dk, hvad enten det er tekst, video, lyd eller enhver anden form er underlagt intellektuelle ejendomsrettigheder såsom ophavsret, varemærke og andre ejendomsrettigheder. Dette materiale tilhører de respekterede ejere. Alle rettigheder forbeholdes udtrykkeligt. Reproduktion, kopiering, manipulation eller brug af disse oplysninger uden forudgående skriftligt samtykke fra den juridiske ejer af sådant materiale kan resultere i civil eller strafferetlig retsforfølgning.

 

Indhold

Kostplanen.dk kan ikke holdes ansvarlig i tilfælde af at du støder på materiale, som du anser for stødende, uanstændigt eller på anden måde anstødeligt.

Fejl, fejl og manglende information

På trods af vores utrættelige indsats kan Kostplanen.dk ikke garantere, at vores hjemmeside er fuldstændig fri for fejl og vildledende information. I tilfælde af en fejl eller andet indholdsrelateret problem forbeholder Kostplanen.dk sig ret til at rette en sådan fejl uden meddelelse. Kostplanen.dk forbeholder sig også retten til at annullere enhver ordre, der måtte være foretaget under foregivelse af en sådan fejl. I tilfælde af at en ordre annulleres, men er betalt for, modtager brugeren en refusion.

Kunde feedback

Bemærk, at al kundefeedback, der gives til Kostplanen.dk, betragtes som Kostplanen.dk’s ejendom. Dette inkluderer al kundekommunikation, udtalelser og kontaktoplysninger. Ved at frigive disse oplysninger til Kostplanen.dk giver du hermed Kostplanen.dk den ikke-eksklusive, verdensomspændende, evige, uigenkaldelige, royaltyfri og ubegrænsede ret til at reproducere, ændre, offentliggøre, oversætte og distribuere sådant materiale på enhver måde, der anses for passende af ledelsen af ​​Kostplanen.dk.

Shopping, produktbrug og betaling

For at købe et produkt fra Kostplanen.dk skal du være den myndige myndighedsalder som angivet i lovgivningen i den jurisdiktion, hvor du bor.

Klager og tvister

Du har ret til at vide, hvilke personlige data vi har om dig, og få adgang til dem. Du har ret til at få ufuldstændige, forkerte, unødvendige eller forældede personlige data opdateret. Du har ret til at anmode om, at dine personlige data slettes og få en kopi af dine data i et maskinlæsbart format. Du har ret til at gøre indsigelse mod eller begrænse behandlingen under visse omstændigheder, f.eks. Hvor du mener, at dataene er unøjagtige, eller behandlingsaktiviteten er ulovlig. Du har ret til at afmelde dig direkte markedsføringsmeddelelser og anmode om, at vi holder op med at behandle dine personoplysninger til direkte markedsføringsformål eller af andre tvingende juridiske grunde. Men hvis du fravælger markedsføring og anden kommunikation fra HERE, kan der stadig sendes kritiske alarmer til dig. Hvis du befinder dig i en EU-medlemsstat eller inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, har du ret til at indgive en klage over vores dataindsamlings- og behandlingsaktiviteter til den pågældende tilsynsmyndighed.

Du kan udøve dine rettigheder ved at kontakte os via vores webformular til indsendelse af anmodninger på https://kostplanen.dk eller ved at administrere din konto og valg gennem tilgængelige profilstyringsværktøjer på din enhed og vores tjenester. I nogle tilfælde, især hvis du ønsker, at vi sletter eller stopper behandlingen af ​​dine personlige data, kan det også betyde, at vi muligvis ikke kan fortsætte med at levere tjenesterne til dig. Gældende databeskyttelseslov kan give visse begrænsninger for, i hvilket omfang disse rettigheder kan udøves. Hvis en begrænsning gælder, vil vi besvare din anmodning med en forklaring på, hvad der vil blive truffet, i det omfang det kræves i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning.

Udgående links

Kostplanen.dk kan linke til websteder uden for Kostplanen.dk’s kontrol. Forstå venligst, at et link på ingen måde skal betragtes som en godkendelse af et websted. Kostplanen.dk kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlig for skader, der kan opstå som følge af, at en bruger besøger en side via et udgående link.

Ulovlig brug

Det er ulovligt at bruge Kostplanen.dk til noget ulovligt eller destruktivt formål. Dette inkluderer enhver brug af hjemmesiden, der kan resultere i beskadigelse, deaktivering, overbelastning eller på anden måde kompromitteret hjemmesiden.

Adgang til eller forsøg på at få adgang til oplysninger, der ikke med vilje er gjort tilgængelige for dig, er ulovligt og kan resultere i civil eller strafferetlig retsforfølgning. Brugers rettigheder og ansvar

 

Identifikation

Misrepræsentation af din identitet, mens du bruger Kostplanen.dk, betragtes som en klar overtrædelse af vores servicevilkår og kan resultere i, at du bliver forbudt fra webstedet og muligvis civil eller strafferetlig retsforfølgning.

 

Brugeransvar

Som bruger af Kostplanen.dk er du ansvarlig for eventuelle monetære gebyrer, der skyldes din brug af webstedet. Disse gebyrer inkluderer ethvert krav, sag, sag, krav, inklusive men ikke begrænset til, juridiske, regnskabsmæssige og andre gebyrer, der skyldes brug af hjemmesiden.

Jurisdiktions- og regeringslove, der gælder for Kostplanen.dk, håndhæves af lovgivningen i Danmark og finder anvendelse med alle EU-love, der gælder for disse websideservices.

Danish Danish English English French French

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account