Meunierestegt rødtungefileter - - Asparges, Champignon, Citron (er), friske musling (er), frisk dild, Æggeblomme (r), butterdejsplade (r), Kartofler, dansk...
Champignon
Den hvide champignon er den mest kendte spisesvamp og har eksisteret i Danmark siden 1800-tallet, hvor den blev dyrket i små champignonhuse bl.a. på Rosenborg Slot.
Den brune champignon er en variant af den hvide champignon, men har en lidt kraftigere smag. Kaldes også kastanjechampignon, markchampignon eller roséchampignon.
Fiskeret, Else's - - friske ærter, rødspættefilét (er), Champignon, Tomat (er), Blomkål, Rejer (frosne), Smør, Hvidvin, Dijonsennep, Fisk:Rødspættefileterne rulles...
Fyldte majspandekager - - Salt, Løg, hvedemel, Æg, friskkværnet peber, skalotteløg, Majsmel, grøn peberfrugt (ne, er), Letmælk, Agurk (er),...
Kalkunschnitzel farseret med løg og champignon - - kalkunschnitz (ler), Margarine, Løg, Champignon, Salt, friskkværnet peber, Broccoli, Mornay ostesauce,...
Pandekager med grøntsager i jordnøddesmør - - stængler bladselleri, Salt, Spidskål, Champignon, friskkværnet peber, Solsikkeolie, grønsagsbouillon, Jordnøddesmør, Citronsaft, Skær...
Kylling i spidskålspakker - - bacon, Salt, Smør, Spidskål, Champignon, Løg, Citronsaft, friskkværnet peber, Damp spidskålsbladene i kogende vand...
Vindrue- og appelsinsalat - - Champignon, Appelsin (er), Honning, Rens champignonerne og skær dem i kvarte.; Skær appelsinerne i...
Lammekølle i grønsagsfad - - Margarine, Løg, Salt, friskkværnet peber, Kartofler, Porre (r), Champignon, piskefløde, frisk persille, Kartoflerne skrælles...
Kyllingefad med champignon og creme fraiche - - Champignon (r), Kylling, Salt, grøn peberfrugt (ne, er), spaghetti, Skær kyllingen...
Soyamarineret ål - - friske ål, sodavand (alm), Salt, friskkværnet peber, Løg, Hvidløg, Forårsløg, skalotteløg, Sukker, Champignon (r), Ris,...
Braiserede fladfiskefileter - - Champignon, Margarine, friskkværnet peber, gulerødder, Rødtunge, Salt, Løgene hakkes groft, og gulerødderne skæres i terninger.;...
Moster Bodils kina kylling - - Champignon, hønsebouillon, Smør, Salt, Creme fraiche 18 %, Kylling, Kinakål, Hvedemel, friskkværnet peber,...
Rødvinsdampede champignoner med koriander
, Uncategorized, 0Rødvinsdampede champignoner med koriander - - Champignon, Rødvin, Bring vinen i kog og reducér den med en tredjedel.; Tør...
Kalkunkarbonader med fyld
, Uncategorized, 0Kalkunkarbonader med fyld - - Champignon (r), friskkværnet peber, Salt, Serveres med frisk pasta og flutes; Det hele æltes...
Hakkebøf med bløde løg
, Uncategorized, 0Hakkebøf med bløde løg - - friskkværnet peber, Løg, Kartofler, Salt, kulør, Smør, frisk persille, Champignon, oksebouillon, maizena, Server...
Hestebønneburgers
, Uncategorized, 0Hestebønneburgers - - Bladselleri, Champignon, gulerødder, grøn peberfrugt (ne, er), Smør, gul sennep, Karry, Havregryn, Frikadellerne kan spises i...
Champignonsalat
, Uncategorized, 0Champignonsalat - - Champignon, hovedsalat, Mayonnaise, vineddike, tørret paprika, Champignonerne gøres i stand og deles.; Rodskiven skæres af julesalaten,...
Rijsttafel
, Uncategorized, 0Rijsttafel - - Champignon, Løg, friskkværnet peber, Ris, Karry, Koriander, soyasauce, Bambusskud (r), Bønnespirer (r), Salt, Smør, Rijsttafel består...
Chop suey kylling
, Uncategorized, 0Chop suey kylling - - Solsikkeolie, friskkværnet peber, Bønnespirer, hønsebouillon, Champignon, soyasauce, Hvedemel, Skindet trækkes af fjerkræet, mens det...
Gratineret hummer
, Uncategorized, 0Gratineret hummer - - Champignon, friskkværnet peber, Smør, æggeblomme (r), Hvedemel, piskefløde, Rasp, Man kan vælge en stor hummer...
Avocadopærer med fyld - - Champignon, Salt, Hvidløg, friskkværnet peber, vineddike, Solsikkeolie, Halvér avocadofrugterne og tag kernen ud.; Rens...
FIRMA DETALJER
Trojen Trader ApS
CVR number: 37797197
Ravnsøvej 7, st.
Postal code and city: 8240 Risskov
3D SECURE PAYMENTS
Vi accepterer Visa, Mastercard, Mobilepay, Viabill og bank overførsel. vi benytter 3D Secure ved alle kort . Så sikkerheden er i top når du handler hos os!
Copyright 2021 © Trojen Trader ApS
