Aalborgs Paradis

Midt inde i Aalborg ligger en have så smuk. Så frodig og fredfyldt et sted, at man næsten skulle tro det var et lille stykke af paradisets have. Her vokser i bedste velgående de yndigste og frodigste planter. Der dufter af sommer og gennem de grønne trætoppe brænder solens stråler ned til det grønne græs. Følger man duften, bliver man forført gennem en rød lille låge som indhegner den herlige have. Pludselig føler man, at man står midt i paradiset. En yndefuld og fredfyldt kolonihave midt i den travle og trafik-fylde Aalborg by.

I et yndigt hus af glas også kaldet drivhuset, vokser og snor de tykkeste grene af vindrueranker. Rankerne snor sig op mod solen som stråler ind gennem de åbne tagvinduer. Lukker man øjnene opdager man hurtigt, hvilken duft der breder sig i det lille drivhus. Her vokser nemlig kæmpe store grøntsags-planter, som hver og en har en speciel og vidunderlig duft. Tomatplanterne dufter stærkt og denne duft stjæler næsten alt opmærksomheden. Munden løber næsten i vand efter at sætte tænderne i en af de modne røde tomater. I drivhuset vokser der mange forskellige planter alt fra tomater, meloner, vindruer, chili, peberfrugter, jordbær, agurker og meget mere. Hvis man rigtig slipper sanserne løs, så kunne man bruge mange timer på at opfange de mange forskellige dufte herinde.

I den fineste flor står rosenbedene rundt om i haven og pryder det grønne græs med de smukkeste røde farver. Græsset er fint klippet flot, næsten som efter en snor. Dannebro er hejst i flagstangen og blafre i den milde sommerbrise. Det er en sand fornøjelse at gå rundt i haven og bare lade sanserne få frit løb. Fuglene synger højt i træerne og bierne summer deres bedste summen de har lært. Man må sandelig sige at Kaspers lille have er et lille stykke af paradisets have!

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account