online yoga

Sponsoreret indhold

Online yoga for begyndere er blevet populært og tiltrækker flere, der måske ellers ikke får taget turen hen til det fysiske yogastudie. I stedet kan folk, der er nysgerrige efter at vide, om yoga er noget for dem, afprøve det hjemme på stuegulvet i fred og ro. Yoga kræver ikke – som nogen tror – at man er vegetar, men yoga er en sund form for motion, og den virker sundhedsfremmende, udrensende og afstressende. Så når man dyrker yoga regelmæssigt, vil man opleve, at krop og sind kommer i balance.

Online yoga er fleksibelt for den enkelte

Der er flere grunde til, at yoga video online er så attraktivt for mange moderne mennesker. I en travl hverdag kan det være en udfordring at skulle dyrke yoga på bestemte tidspunkter om ugen i et fysisk yogastudie. Det er langt mere fleksibelt, at man kan dyrke yoga til en yoga video for begyndere, når det passer ind i hverdagen. Yoga video online kan dyrkes døgnet rundt, og man behøver dermed ikke at ærgre sig over aflyste timer og spildte penge, fordi man ikke lige nåede til yoga torsdag aften.

Et billede, der indeholder himmel, udendørs, vand, frisbee

Automatisk genereret beskrivelse

Online yoga for fast månedsbeløb og gratis prøveabonnement

Mange udbydere af yoga video online tilbyder adgang til et ubegrænset antal yoga videoer for et fast månedsbeløb. Man kan i nogle tilfælde også få et 14 dages gratis abonnement, så man kan prøve af, om yoga video er en motionsform, der passer én. Der er i mange tilfælde også tilknyttet en webshop, hvor du kan købe udstyr som yogamåtte, bælte, blokke, træningstøj og andet lækkert udstyr. Især er det vigtigt at have en skridsikker yogamåtte, så du undgår at glide rundt på gulvet, når du skal lave øvelserne.

Professionelle undervisere og dansk tale

Der findes både danske og udenlandske udbydere af yoga video online, men fordelen ved en dansk udbyder er, at man får en yoga video på dansk, hvilken kan være en god hjælp, når man skal lære yoga-stillingerne at kende. Underviserne i videoerne er professionelle og erfarne, så du får samme høje kvalitet af yoga-undervisning, som hvis du går til undervisning i et yogacenter eller fitnesscenter.

Et billede, der indeholder person, træ, græs, udendørs

Automatisk genereret beskrivelse

De mest kendte yoga-former

Man kan vælge mellem mange forskellige yoga-former, hvoraf nogle er fysisk krævende, imens andre er mere blide og har fokus på, at man skal strække ud og hvile. To af de mest kendte og populære yoga-former er Ashtanga-yoga, som er fysisk krævende og har fokus på åndedræt, og Hatha-yoga, som er serier af fysiske yogastillinger, der skal skabe ro i krop og sind og forberede én til meditation. Men er findes f.eks. også restorativ yoga, som er meget blidt og roligt, samt yoga for gravide. Som begynder skal man selvfølgelig finde den form, der passer bedst til ens behov, og man kan få professionel vejledning hos udbyderne af yoga video online i det omfang, man har brug for det.

Spring ud i det

Den nemmeste måde at finde ud af, om yoga er noget for dig, er at springe ud i det og tilmelde dig en dansk udbyder af yoga online. Vælger du en hjemmeside, hvor det er muligt med 14 dages gratis prøveperiode, så kan du teste, om det er noget for dig, før du siger ja til et månedsabonnement. Forhåbentlig vil du opdage, hvor skønt det er for krop og sjæl at dyrke yoga.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

info@kostplanen.dk    |    

©2021 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account