I denne opskrift på vegetariske tacos er kødet byttet ud med pankopaneret og crispy blomkål. Pynt den saftige blomkål med chilimayo og koriander og ingen behøver selskab fra kød!
Ingredienser
Pankopaneret blomkål:
- 1 blomkål
- 2 Æg
- Pankorasp
- Hvedemel
- Friture olie
Til servering:
- Chilimayo
- Avokado
- Spidskål
- En håndfuld koriander
- Tacoskaller eller tortillas
Sådan gør du
- Pluk blomkålet i buketter og dyp dem derefter i et pisket æg.
- Vend derefter de små buketter i mel og pankorasp.
- Varm fritureolie op og kom buketterne i gryden. Tag dem op, når de har fået en gylden farve efter 5 minutter.
Tip: Hvis du vil have blomkål med mexikansk smag, kan du komme krydderier i melblandingen, som du vender blomkålen i. Hvis du er på jagt efter en taco-opskrift til kødspiserne, kan du prøve denne opskrift på tacos med okseflanksteak.
Servering
- Varm tacoskallerne eller tortillas i ovnen og skær spidskålen tyndt ud.
- Server tacos med de pankopaneret blomkål, kål, avokado og chilimayo. Drys med koriander til sidst.