Print Recipe
Ananaspie
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Si melet med en anelse salt.
  2. Tilføj smørret i bidder og ælt med fingrene - håndvarmen er tit for meget.
  3. Tilføj lidt-efter-lidt omkring ½ dl iskoldt vand, til konsistensen tillader at dejen kan rulles.
  4. Dejen har godt af at hvile et kvarter i køleskabet i folie eller film.
  5. Del ananaskødet i passende stykker.
  6. Bland 40 g mel med sukkeret og en anelse salt.
  7. Rør æggene i.
  8. asd
  9. Rul tærtedejen ud og beklæd den smurte tærteform med to - tredjedele af den og anbring ananas-fyldet ovenpå.
  10. Fordel nogle små smørklatter hist og pist.
  11. Dæk med resten af tærtedejen.
  12. Bag tærten i den forvarmede ovn de første ti minutter ved ca. 230° - sænk så varmen og bag videre ved 180° i en god halv times tid til toppen er pænt brun.
0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account