Bankekød med ovnfritter & salat

Print Recipe
Bankekød med ovnfritter & salat
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 120 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 120 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Bank kødskiverne tyndt ud og vend dem i mel krydret med salt og peber. Pil og hak løg. Varm olien på en pande og svits løgtern nogle minutter.
  2. Ryst overskydende mel af, og kom dem så på den varme pande og brun dem let på begge sider.
  3. Hæld så meget bouillon i, så denstår op om kødet, og tilsæt laurbærblad og lidt kulør. Læg låg på, skru ned for varmen og lad kødet simre i ca. 1 1/2 time.
  4. Skræl kartoflerne, skær dem i stave og skyl dem godt i flere hold koldt vand. Lad dem dryppe af, og dup dem helt tørre i et viskestykke.
  5. Fordel olien på kartoflerne - aller nemmest med et par pust fra en oliesprayflaske - og drys med salt og peber.
  6. Gnid olien og krydderierne ind i kartoffelstavene med fingrene, fordel et tyndt lag olie på en bageplade, fordel fritterne på pladen, og sæt dem i en 225 º varm ovn i ca. 30 min. Pas på de ikke bliver for brune og vend dem af og til på pladen.
  7. Snit eller riv salatbladene ned i en salatskål. Pisk vand, citronsaft og salt sammen og hæld det over salaten lige inden servering.
  8. Fisk laurbærbladene op af panden, og jævn saucen med mel rystet med koldt vand til en jævning. Lad saucen koge sagte i yderligere 5 min og smag den så til med salt og peber.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.