Print Recipe
Bearnaise sauce
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Måltid Saucer / Sovser
Prep Time 10 minutter
Cook Time 15 minutter
Servings
personer
Måltid Saucer / Sovser
Prep Time 10 minutter
Cook Time 15 minutter
Servings
personer
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. I en tykbundet kasserolle kommes de hakkede chalotteløg, hakket estragon, hakkede kørvelblade, lidt timian, lidt salt, laurbærbladet, peber samt estragoneddike og hvidvin. Lad det koge og afkøle. Har man ikke tid / tålmodighed, kan dette punkt erstattes af bearnaiseessens, der kan købes færdiglavet.
  2. Når ingredienserne til saucen (essensen) er afkølet, kommes rå æggeblommer i og piskes sammen med 1 spsk vand. Pisk videre over svag varme.
  3. Hæld meget langsomt det smeltede smør i, mens der stadig piskes. Et par dråber citronsaft tilsættes sammen med en smule cayennepeber.
  4. Si saucen gennem en fin sigte og kom lidt hakket estragon og kørvel i. Anbringes i et vandbad. Den må ikke koge efter æggene er kommet i.
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

info@kostplanen.dk    |    

©2020 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account