Broccolipuré

Print Recipe
Broccolipuré
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skær hovederne af broccolien, damp dem i lidt vand i 5 minutter og gem dem til pynt, den øvrige del af broccolien skæres i småstykker.
  2. Broccolistykker, salat, løg, timian, hvidløg og mælk koges indtil det er mørt nok til at piske ud.
  3. Grønsagerne biendes til pure, hældes tilbage i gryden og tilsættes en klat smør.
  4. Drys melet over, og kog pureen til en jævn mos, tilsæt evt. 2 dl kartoffelmos.
  5. Vend pureen over i en skål og pynt med broccolihovederne.
  6. Serveres til stegt kylling, fisk m.
  7. v.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.