Chiligryde med ris salat

Print Recipe
Chiligryde med ris salat
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 40 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 40 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kog risene og lad dem køle af. Skær den grønne peberfrugt i strimler og den røde i tern.
  2. Til chiligryden svitses løg og hvidløg i oliemargarine i en tykbundet gryde. Tilsæt kødet og svits det med, til det smuldrer og har skiftet farve.
  3. Flæk chilipeberen på langs, og fjern kernerne under rindende vand med en spids kniv.
  4. Hak chilipeberen og tilsæt den sammen med bønnerne i chilisauce, sød chilisauce og groft salt.
  5. Lad chiligryden koge ved svag varme og under låg i ca. 10 min.
  6. Rør en dressing til rissalaten af Fromage frais, knust hvidløg, salt og peber. Servér dressingen til.
  7. Bland det sammen med det friskhakkede persille i en salatskål.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *