Citronsorbet

Print Recipe
Citronsorbet
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skrub citronerne godt i lunkentvand.
  2. riv skallen af en citron og pres saften fra alle tre citroner.
  3. Hæld sukker og mineralvand i en gryde og opvarm til sukkeret lige er smeltet.
  4. Afkøl derefter i et koldt vandbad.
  5. Tilsæt saft og skal og bland godt.
  6. Stil det i fryseren i en time.
  7. Pisk æggehviden med saltet til fast skum og vend det forsigtigt i den halvfrosne masse.
  8. Sæt den tilbage i fryseren ca 2 timer.
  9. Tag skålen ud og pisk isen godt igennem et par gange undervejs, så iskrystallerne ikke bliver for store.
  10. Dyp evt serverings glassene i lidt vand eller citronsaft og derefter i sukker, så der dannes en frostet kant.
  11. Ske sorbeten op i fire portionsglas.
  12. Server straks.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *