Er det svært at lave gode småkager ?

Nej det eneste er at huske at have de rigtige ingredienser hjemme.

Du tager en kop og blander de ingredienser sammen og bager disse kager. Køb noget godt mørkt chokolade , det kan være Chokolade “chips” eller du kan hakke en chokolade ud og blande i dette.

Du kunne blande med de brune M&M hvis det lyder fornuftigt.

Det er lettere end du tror 🙂

Print Recipe
Dobbelt Chocolate Chip Heart Cookies
Dobbelt Chocolate Chip Heart Cookies
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 20 minutter
Cook Time 11 minutter
Servings
personer
Ingredients
Prep Time 20 minutter
Cook Time 11 minutter
Servings
personer
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recipe Notes

Forberedelse
1. Forvarm ovnen til 350 grader.
2. Læg kokosnøddeolie, mandelmælk, vanilje, kokosnøddesukker, 3/4 kop hampfrø og 1/2 kop chokoladechips i en blender og puré i 30 sekunder, eller indtil små stykker tilbage, men blandingen er cremet.
3. Pisk mel, bagepulver, bagepulver og salt i en separat stor skål.
4. Tilsæt chokoladeblandingen i melblandingen, og rør, indtil ingredienserne er helt kombineret. Rør de resterende chokoladechips og hampfrø i.
5. Brug en lille isskov eller 2 spiseske, og placer kager på en silpat eller pergamentforet bageplade. Brug hælen på din hånd til forsigtigt at trykke cookies ned og forme i cirkler.
6. Bag kager i 11 minutter til blødere cookies og 13-14 minutter til crisper cookies.

* Du kan også bruge mel til hvidt hvid eller hvedemel i stedet for glutenfrit mel og halvsød chokoladechips i stedet for veganske / mejeri-frie chips.

** Du kan tilføje 1 kop Hampfrø, delt i blandingen - det er godt 🙂

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Danish Danish English English French French

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account