Er det svært at lave gode småkager ?
Nej det eneste er at huske at have de rigtige ingredienser hjemme.
Du tager en kop og blander de ingredienser sammen og bager disse kager. Køb noget godt mørkt chokolade , det kan være Chokolade “chips” eller du kan hakke en chokolade ud og blande i dette.
Du kunne blande med de brune M&M hvis det lyder fornuftigt.
Det er lettere end du tror 🙂
Prep Time | 20 minutter |
Cook Time | 11 minutter |
Servings |
personer
|
- 1/2 kop Kokosnød olie
- 1/4 kop Mandelolie mandel, soja eller rismælk
- 2 teske Vaniliesukker vaniljeekstrakt
- 1 kop rørsukker brunt sukker
- 1 kop Chokolade chokoladechips
- 2 kop Hvedemel evt Glutenfri mel
- 1 teske natron
- 1 teske Bagepulver
- 1/2 teske Salt
Ingredients
|
Forberedelse
1. Forvarm ovnen til 350 grader.
2. Læg kokosnøddeolie, mandelmælk, vanilje, kokosnøddesukker, 3/4 kop hampfrø og 1/2 kop chokoladechips i en blender og puré i 30 sekunder, eller indtil små stykker tilbage, men blandingen er cremet.
3. Pisk mel, bagepulver, bagepulver og salt i en separat stor skål.
4. Tilsæt chokoladeblandingen i melblandingen, og rør, indtil ingredienserne er helt kombineret. Rør de resterende chokoladechips og hampfrø i.
5. Brug en lille isskov eller 2 spiseske, og placer kager på en silpat eller pergamentforet bageplade. Brug hælen på din hånd til forsigtigt at trykke cookies ned og forme i cirkler.
6. Bag kager i 11 minutter til blødere cookies og 13-14 minutter til crisper cookies.
* Du kan også bruge mel til hvidt hvid eller hvedemel i stedet for glutenfrit mel og halvsød chokoladechips i stedet for veganske / mejeri-frie chips.
** Du kan tilføje 1 kop Hampfrø, delt i blandingen - det er godt 🙂