Er det svært at lave gode småkager ?

Nej det eneste er at huske at have de rigtige ingredienser hjemme.

Du tager en kop og blander de ingredienser sammen og bager disse kager. Køb noget godt mørkt chokolade , det kan være Chokolade “chips” eller du kan hakke en chokolade ud og blande i dette.

Du kunne blande med de brune M&M hvis det lyder fornuftigt.

Det er lettere end du tror 🙂

Print Recipe
Dobbelt Chocolate Chip Heart Cookies
Dobbelt Chocolate Chip Heart Cookies
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 20 minutter
Cook Time 11 minutter
Servings
personer
Ingredients
Prep Time 20 minutter
Cook Time 11 minutter
Servings
personer
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recipe Notes

Forberedelse
1. Forvarm ovnen til 350 grader.
2. Læg kokosnøddeolie, mandelmælk, vanilje, kokosnøddesukker, 3/4 kop hampfrø og 1/2 kop chokoladechips i en blender og puré i 30 sekunder, eller indtil små stykker tilbage, men blandingen er cremet.
3. Pisk mel, bagepulver, bagepulver og salt i en separat stor skål.
4. Tilsæt chokoladeblandingen i melblandingen, og rør, indtil ingredienserne er helt kombineret. Rør de resterende chokoladechips og hampfrø i.
5. Brug en lille isskov eller 2 spiseske, og placer kager på en silpat eller pergamentforet bageplade. Brug hælen på din hånd til forsigtigt at trykke cookies ned og forme i cirkler.
6. Bag kager i 11 minutter til blødere cookies og 13-14 minutter til crisper cookies.

* Du kan også bruge mel til hvidt hvid eller hvedemel i stedet for glutenfrit mel og halvsød chokoladechips i stedet for veganske / mejeri-frie chips.

** Du kan tilføje 1 kop Hampfrø, delt i blandingen - det er godt 🙂

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

info@kostplanen.dk    |    

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account