Enchilada á la Valby

Print Recipe
Enchilada á la Valby
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Varm olien op i en gryden og brun kødet heri.
  2. Tilsæt chili-pulver, salsa, kanel samt salt og peber efter smag.
  3. Varm godt igennem.
  4. Til sidst tilsættes majs.
  5. Når denne er tøet op er kødet færdigt.
  6. Smag til igen!Fyld kødet i pandekagerne og læg lidt hakket grøn chili i, alt efter hvor stærkt det må blive.
  7. Rul pandekagerne og læg dem i en bradepande side om side.
  8. Bland tomatjuicen med den stærke chili-sovs indtil ønsket styrke er opnået.
  9. Hæld sovsen og fløden over pandekagerne, de skal være dækket ca. 2/3.
  10. Dernæst fordeles osten ud over pandekagerne.
  11. Varm det hele i en 150-200 gr.
  12. varm ovn i ca. 15 minutter eller til overfladen bliver lettere brunlig.
  13. Server med nacho chips, salat, salsa, hakket chili osv.
  14. Istedet for majs kan benyttes andre grøntsager fra køkkenet.
  15. Rød/grøn peber, bønnespirer mv.
  16. er forsøgt med held.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *