Farseret udbenet kylling

Print Recipe
Farseret udbenet kylling
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skær ned langs rygraden, skær igennem ved vinge- og lårknogle, så vinger og lår bliver siddende fast til dyret og følg så med en skarp kniv rundt langs skroget, så man krænger frakken af dyret.
  2. Bland de to slags ost med hakket persille og revet squash samt valnødder og smag til med peber.
  3. Fyldet kommes i kyllingen, der lukkes med kødnåle eller sys til og steges i ovnen i 75 minutter ved 180 grader, dog de sidste 10 minutter ved 225 grader for at skindet kan blive sprødt, hertil serveres godt brød og en salat af iceberg, radiser, blegselleri og gul peber med olie-citrondressing.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *