Print Recipe
Fiske lasagne
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Måltid Hovedret
Råvarer Fisk og skaldyr
Forberedelses tid 4 Minutter
Antal personer
Personer
Måltid Hovedret
Råvarer Fisk og skaldyr
Forberedelses tid 4 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. De hakkede løg og de knuste hvidløgsfed svitses klare i olien. Tilsæt tomatpuré (ca. 1 dl) og flåede tomater (svarer til 1 dåse). Krydr med salt, peber og merian. Lad tomatsaucen koge ind i 20 min.
  2. Margarinen smeltes og røres med mel. Spæd med mælk. Kog bechamelsaucen igennem og smag til med reven ost, salt og peber.
  3. Filéterne lægges i et ovnfast fad, derpå bechamelsauce, lasagneplader og tomatsauce. Slut med bechamelsauce og reven ost. Er færdig efter 30 - 40 min. i en 200 º varm ovn.
0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account