Print Recipe
Fyldt kalkunbryst mer grønsager
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 50 Minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 50 Minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kalkunbryst snittes i siden, så der dannes en lomme. Løg, oliven, frisk basilikum ( eller andre krydderurter ) og champignon hakkes. Smør røres blødt og blandes med de hakkede grønsager og kapers.
  2. Fyldet lægges ind i lommerne, der lukkes med kødnåle og kødet steges i smør på begge sider.
  3. Krydres med salt og peber. Vin ( eller bouillon ) hældes over og skyen tilsættes fløde og evt. lidt jævning.
  4. Steges i alt i 40 min.
0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account