Fyldte chilibøffer med tomatkål

Print Recipe
Fyldte chilibøffer med tomatkål
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 15 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 15 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Læg kartoflerne i en gryde og sørg for at de er dækket helt med vand. Tilsæt salt. Bring gryden i kog, og lad kartoflerne koge 15 min.
  2. Form kødet til det dobbelte antal bøffer som der skal serveres kuverter (f.eks 2 personer = 4 bøffer). Gør dem meget flade. Pil løg og hak både det og den rensede chili fint. Riv osten.
  3. Bland løg, chili og ost sammen, og fordel blandingen på halvdelen af bøfferne. Læg de andre bøffer ovenpå, og tryk kanterne godt sammen.
  4. Vend bøfferne i mel der er krydret med salt og peber og ryst det overskydende af. Steg bøfferne i gyldenbrunt smør i ca. 3 min. på hver side. Tag så panden af blusset og dæk bøfferne med stanniol, så de kan trække mens du gør tomatkålen færdig.
  5. Skær kinakålen i strimler. Bland tomatjuice med hakket løg og renset, strimlet chili og smag til med salt og peber. Lad denne sauce koge i et par minutter, så smagen kan udvikle sig.
  6. Kom så kinakålen i tomatsaucen og kog i 2 - 3 min - endelig ikke længere, for så mister kålen sin sprødhed. Serveres straks.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *