Fyldte krebinetter

Print Recipe
Fyldte krebinetter
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 60 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 60 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kartofler skrælles og skæres i både. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen v/ 200 º i 50 min. Kartofler vendes med jævne mellemrum og smages til med salt og peber.
  2. Det hakkede kød deles i dobbelt så mange portioner som kuvertantallet. Form hver portion til en rund, flad bøf. Flæk hver af dem ligesom et rundstykke og læg 1/2 skive ost og 1/2 skive skinke imellem.
  3. Luk krebinetterne sammen, så man ikke kan se ost og skinke. Vend krebinetterne i pisket æggehvide, derefter i rasp og drys til sidst med salt og peber.
  4. Varm fedtstoffet på en stegepande. Når fedtstoffet er lysebrunt, steges krebinetterne 4 min. på hver side.
  5. Peberfrugt rengøres og skæres i tern eller strimler. Agurk og salat snittes i mundrette stykker og overhældes med dressing.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.