Print Recipe
Fyldte krebinetter
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 60 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 60 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kartofler skrælles og skæres i både. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen v/ 200 º i 50 min. Kartofler vendes med jævne mellemrum og smages til med salt og peber.
  2. Det hakkede kød deles i dobbelt så mange portioner som kuvertantallet. Form hver portion til en rund, flad bøf. Flæk hver af dem ligesom et rundstykke og læg 1/2 skive ost og 1/2 skive skinke imellem.
  3. Luk krebinetterne sammen, så man ikke kan se ost og skinke. Vend krebinetterne i pisket æggehvide, derefter i rasp og drys til sidst med salt og peber.
  4. Varm fedtstoffet på en stegepande. Når fedtstoffet er lysebrunt, steges krebinetterne 4 min. på hver side.
  5. Peberfrugt rengøres og skæres i tern eller strimler. Agurk og salat snittes i mundrette stykker og overhældes med dressing.
0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account