Print Recipe
Gammeldags kanelsnegle
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Ingredients
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Mælken lune med smørret og skal kun være lunkent når det hældes over gæren.
  2. Tilsæt sukker og mel lidt ad gangen.
  3. Det er forskellig hvor meget mel dejen kan tage.
  4. Dejen æltes sammen på bordet og skal være blank og smidig inden den sættes tildækket til hævning i 35 min.Dejen rulles ud til en aflang plade, og herover smøres fyldet, der er rørt sammen og dejen rulles stramt sammen på den lange led.
  5. Skæres ud i stykker på ca. 2 cm.
  6. bredde, som lægges i papirforme med snitfladen opad.
  7. Pensl med lidt sammenpisket æg og efterhæver.
  8. Bager herefter på nederste rille ved 235 grader i 6-7 min.Når sneglene er kolde kommes florsukkerglasur på.
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Danish Danish English English French French

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account