Godt pitabrød

Print Recipe
Godt pitabrød
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Opløs den smuldrede gær i let lunkent vand i en skål.
  2. Rør olie, salt og ca. halvdelen af melet i og rør til dejen er klumpfri.
  3. Sigt mere mel i lidt ad gangen og ælt dejen med hænderne, til den er smidig og ikke klistrer.
  4. Dæk skålen med et viskestykke og sæt den til hævning på et lunt sted uden gennemtræk i ca. 45 minutter.
  5. Hæld dejen ud på bordet og ælt den let igennem.
  6. Form den til en rulle, der skæres i 10-12 stykker.
  7. Rul dejstykkerne til flade runde brød med kagerullen.
  8. Varm ovnen op til 275 grader.
  9. Læg brødene på 2 bageplader med bagepapir og dæk den med viskestykket.
  10. Brødene skal hæve ca. 20 min. og efter 10 minutter vendes de og klappes flade med håndenSæt bagepladen midt i ovnen og bag 6-8 min. Brødene skal være lyse, bløde og let hævede.
  11. Lad dem køle af på bagerist.
  12. OBS: Pitabrød kan enten flækkes næsten igennem og fyldes eller man kan skære dem midt over så der bliver to halve brød, som åbner sig til fyld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *