Print Recipe
Grilleret kyllingebryst med kartoffelsalat mv
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 400 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 400 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Rør en marinade af olie, soyasauce, citronsaft, brun farin, presset hvidløg, timian og peber. Hæld den over kyllingekødet og lad det trække i køleskab i min 4 timer - vend det af og til.
  2. Grill eller steg kyllingestykkerne i ovnen (225 º) på begge sider - i alt ca. 20 min
  3. De kolde kogte kartofler pilles, og skæres i mindre tern. En dressing af Fromage frais og klippet purløg blandes sammen, og krydres med salt og peber. Kartoffelternene vendes forsigtigt i dressingen. Må gerne stå på køl indtil servering.
  4. Skyl salaten og pluk den i mindre stykker i en skål. Skær tomaterne i halve, drys kapers over og vend til sidst eddike i skålen
0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account