Grilleret kyllingebryst med kartoffelsalat mv

Print Recipe
Grilleret kyllingebryst med kartoffelsalat mv
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 400 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 400 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Rør en marinade af olie, soyasauce, citronsaft, brun farin, presset hvidløg, timian og peber. Hæld den over kyllingekødet og lad det trække i køleskab i min 4 timer - vend det af og til.
  2. Grill eller steg kyllingestykkerne i ovnen (225 º) på begge sider - i alt ca. 20 min
  3. De kolde kogte kartofler pilles, og skæres i mindre tern. En dressing af Fromage frais og klippet purløg blandes sammen, og krydres med salt og peber. Kartoffelternene vendes forsigtigt i dressingen. Må gerne stå på køl indtil servering.
  4. Skyl salaten og pluk den i mindre stykker i en skål. Skær tomaterne i halve, drys kapers over og vend til sidst eddike i skålen
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.