Grøn salat med ristede græskarkerner og æb

Print Recipe
Grøn salat med ristede græskarkerner og æb
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Hæld den over salaten og bland forsigtigt inden servering.
  2. Ryst en dressing af resten af olivenolien, appelsinsaft og salt og peber.
  3. Bland salaten med gulerodsbånd og læg æblebåde og græskarkerner øverst.
  4. Lad dem køle af.
  5. Vend dem en enkelt gang.
  6. Varm 1 spsk olie på panden og rist forsigtigt æblebådene gyldne.
  7. Fjern kernehus og stilk fra æblet og skær det i 8 eller 12 både.
  8. Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle.
  9. Pas på, det går hurtigt.
  10. Varm en pande til middelvarme og rist græskarkernerne gyldne.
  11. Skræl guleroden og høvl den til bånd med kartoffelskrælleren.
  12. Rucolasalaten ser flot ud som hele blade.
  13. Riv eller skær dem i mindre stykker efter behag.
  14. Skyl og rens salattyperne og dup dem tørre i et viskestykke.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.