Grønkålskødboller

Print Recipe
Grønkålskødboller
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Bland en fars af optøet grønkål, oksekød, mel, kartoffelmel, æg, salt og peber.
  2. Kog kødbollerne i letsaltet vand 5-10 stykker ad gangen. Når kødbollerne stiger op til overfladen, er de færdigkogte.
  3. Efterhånden som de er færdige, tages de op. Til sidst varmes alle kødbollerne i vandet.
  4. Serveringsforslag: Grønkålskødboller, kogt spaghetti eller kartoffelmos samt enten en grøn salat eller tomatsalat.I stedet for grønkål kan spinat anvendes.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *