Hakkebøf med champignoner

Print Recipe
Hakkebøf med champignoner
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. De kolde kogte kartofler pilles, og skæres i mindre tern. En dressing af Fromage frais og klippet purløg blandes sammen, og krydres med salt og peber. Kartoffelternene vendes forsigtigt i dressingen. Må gerne stå på køl indtil servering.
  2. Bland kødet med æg, finthakket løg og chilisauce, og smag til med salt og peber. Form en hakkebøf pr. kuvert, der steges i oliemargarine på begge sider til de er gennemstegte - ca. 10 min i alt og tag dem af panden.
  3. Rens champignonerne, skær dem i skiver og rist dem på samme pande. Tilsæt hakket persille og rør rundt. Serveres sammen med hakkebøffen.
  4. Snit eller riv salatbladene ned i en salatskål. Pisk vand, citronsaft og salt sammen og hæld det over salaten lige inden servering.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *