Print Recipe
Hakkebøf med champignoner
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. De kolde kogte kartofler pilles, og skæres i mindre tern. En dressing af Fromage frais og klippet purløg blandes sammen, og krydres med salt og peber. Kartoffelternene vendes forsigtigt i dressingen. Må gerne stå på køl indtil servering.
  2. Bland kødet med æg, finthakket løg og chilisauce, og smag til med salt og peber. Form en hakkebøf pr. kuvert, der steges i oliemargarine på begge sider til de er gennemstegte - ca. 10 min i alt og tag dem af panden.
  3. Rens champignonerne, skær dem i skiver og rist dem på samme pande. Tilsæt hakket persille og rør rundt. Serveres sammen med hakkebøffen.
  4. Snit eller riv salatbladene ned i en salatskål. Pisk vand, citronsaft og salt sammen og hæld det over salaten lige inden servering.
0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account