Hellefisk på risbund

Print Recipe
Hellefisk på risbund
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kog 3 dl ris med 4,5 dl vand og 1 boullionterning i 15 min ved lavt blus og 15 min slukket (eller hvordan du nu foretrækker at koge ris).
  2. Skær løg i halve, tynde skiver og champignons i skiver.
  3. Steg løg blanke i oile kom estragong i og tilsæt champignons.
  4. Efter kort tid (førend champignons/løg tager farve) tilsæt mornay sovsen.
  5. Lad denne blanding simre lidt.
  6. Kom de kogte ris i et ildfast fad og lig hellefiske (optøet!) ovenpå.
  7. Hæld sovsen over og drys med lidt rasp.
  8. Kom fadet i ovnen ved 225 grader C en halv time.
  9. Stegetid: 1/2 time temp: 225
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *