Hvidvinsfondue

Print Recipe
Hvidvinsfondue
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Hamburgerfileten skæres i tynde skiver.
  2. Hvidvin med krydderier kommes i fonduegryden og bringes først i kog på komfuret.
  3. Tilbehøret laves i forvejen.
  4. Tomatsaucen koges stærkt ind og smages til med hvidløg, basilikum og salt.
  5. Kan serveres varm eller kold.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.