Prep Time | 20 |
Cook Time | 20 |
Passive Time | 20 |
Servings |
|
Ingredients
- ½ Kop Hyben hakkede og siede uden kerner
- 1 Spsk Bagepulver
- 2 Kopper Havremel
- 1 Tsk Ingefær
- ¼ Tsk kardemomme
- ¼ Tsk havsalt
- ¼ Kop rosin
- ½ Kop Vand
- 1 Spsk Honning
- 2 Stk Æg
- 2 Spsk Mandelolie
- 2 Tsk Vaniljestang
- 1 Stk Æble
Ingredients
|
Instructions
- Forvarm ovnen på 200 grader. Det kan være en fordel at smøre muffin-formene med olie, da der ikke er meget smørende i denne opskrift. Hæld havremel, bagpulver, krydderier, salt og stevia pulveret ned i en skål, som ca. kan indeholde 2 liter. Tag dine nybagte muffin ud af ovnen og lad dem afkøle. De smager allerbedst når de er lune. Denne oopskrift af muffins kan sagtens fryses ned i fryseposer. Det er dog vigtigt at nedfryse dem strakt efter nedkølingen. Når du senere tager dem op af fryseren kan man sagtens genvarme dem i ovnen!
- Tilsæt nu hyben og rosiner. Rør rundt til du har en ensartet masse.
- Bland vandet, honning, æg og vanilje i og rør igen til dejen har en ensartethed. Bland nu de tørre ingredienser i.
- Skær æblet over, fjern kerner og riv det på et rivejern. Vend forsigtigt det revede æble i dejen. Kom nu dejen over i de for smurte muffin forme. Nu bages dejen i 20 min.
- Tag dine nybagte muffin ud af ovnen og lad dem afkøle. De smager allerbedst når de er lune. Denne oopskrift af muffins kan sagtens fryses ned i fryseposer. Det er dog vigtigt at nedfryse dem strakt efter nedkølingen. Når du senere tager dem op af fryseren kan man sagtens genvarme dem i ovnen!