Print Recipe
Ingefærcreme til æbleringe
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Måltid Dib, Tilbehør
Råvarer Mælkeprodukter
Sæson Sommer
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Måltid Dib, Tilbehør
Råvarer Mælkeprodukter
Sæson Sommer
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Ingefærcreme:Vend ylette sammen med florsukker, ingefær og kardemomme.
  2. Pisk fløden til et let skum og vend det forsigtigt i blandingen.
  3. Stil ingefærcremen tildækket i køleskabet i mindst 1 time.
  4. Smag den til.
  5. Æbleringe:Udstik eller skær forsigtigt kernehuset ud af æblerne (æblerne skal forblive hele).
  6. Skær æblerne i tynde ringe (ca. ½ cm).
  7. Læg æbleringene i 6 smurte, ovnfaste portionsfade (ca. 12 cm i diameter) og drys de knuste makroner over æblerne.
  8. Skær smørret i mindre stykker og fordel det over makronerne.
  9. Bag æbleringene midt i ovnen til makronlåget er gyldent og sprødt.
  10. Server de varme æbleringe sammen med den kolde ingefærcreme.
  11. Tips:Hvis det kniber med at have 6 portionsfade i ovnen på én gang, giver det i nogle ovne mere plads, hvis man vender bagepladen om, så bunden er opad.
  12. Æbleringene kan bages i ét smurt, ovnfast fad (ca. 5 x 20 x 32 cm).
  13. Bag æblerne midt i ovnen ca. 11 min. ved 250°.
0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account