Jordbær i rosévin

Print Recipe
Jordbær i rosévin
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. De nippede, skyllede bær afdryppes, lægges i en skål og drysses evt. med flormelis.
  2. Husblasen udblødes i koldt vand og smeltes i 1 dl kogende vand.
  3. Sukkeret røres i, vinen tilsættes.
  4. Gelésaften smages til og hældes over bærrene på nær 1 dl.Skålen stilles koldt.
  5. Når geleen er stivnet, hældes den sidste gelésaft over, så overfladen bliver glat og bærrene dækket.
  6. Desserten stilles koldt.
  7. Letsødet flødeskum, smagt til med vanillesukker, serveres til.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *