Julestænger med marcipan

Print Recipe
Julestænger med marcipan
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Smuldr gæren, tilsæt alle øvrige ingredienser, ælt dejen sammen og lad den hvile, mens fyldes laves.
  2. Rør alle infredienserne til fyldet sammen.
  3. Del dejen i tre stykker, der hver rulles ud til ca. 20 x 35 cm.
  4. Skær ca. 8-10 snit på skrå i begge sider af den udrullede dej, snittene skal gå knap 1/3 ind på hver side.
  5. Bred 1/3 af fyldet på midten af hver stang, flet og læg dem på plader med bagepapir.
  6. Pensl med æg, drys hakkede mandler eller nøddeflager på og lad stængerne hæve lunt en god halv time, før de bages gyldne ved 225 grader, ca. 15 minutter.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *