Kalkunschnitzel med ovnfritter & salat

Print Recipe
Kalkunschnitzel med ovnfritter & salat
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 50 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 50 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skræl kartoflerne, skær dem i stave og skyl dem godt i flere hold koldt vand. Lad dem dryppe af, og dup dem helt tørre i et viskestykke.
  2. Fordel olien på kartoflerne - aller nemmest med et par pust fra en oliesprayflaske - og drys med salt og peber.
  3. Gnid olien og krydderierne ind i kartoffelstavene med fingrene, fordel et tyndt lag olie på en bageplade, fordel fritterne på pladen, og sæt dem i en 225 º varm ovn i ca. 30 min. Pas på de ikke bliver for brune og vend dem af og til på pladen.
  4. Snit eller riv salatbladene ned i en salatskål. Pisk vand, citronsaft og salt sammen og hæld det over salaten lige inden servering.
  5. Steg schnitzlerne i fedtstoffet i 2 - 4 min på hver side og drys med salt og peber.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.