Print Recipe
Kalkunschnitzel med ovnfritter & salat
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 50 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 50 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skræl kartoflerne, skær dem i stave og skyl dem godt i flere hold koldt vand. Lad dem dryppe af, og dup dem helt tørre i et viskestykke.
  2. Fordel olien på kartoflerne - aller nemmest med et par pust fra en oliesprayflaske - og drys med salt og peber.
  3. Gnid olien og krydderierne ind i kartoffelstavene med fingrene, fordel et tyndt lag olie på en bageplade, fordel fritterne på pladen, og sæt dem i en 225 º varm ovn i ca. 30 min. Pas på de ikke bliver for brune og vend dem af og til på pladen.
  4. Snit eller riv salatbladene ned i en salatskål. Pisk vand, citronsaft og salt sammen og hæld det over salaten lige inden servering.
  5. Steg schnitzlerne i fedtstoffet i 2 - 4 min på hver side og drys med salt og peber.
0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account