Kalkuntournedos med chorizo

Print Recipe
Kalkuntournedos med chorizo
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 35 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 35 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kartofler lægges i en gryde, dækkes med vand, salt tilsættes og gryden bringes i kog. Lad kartoflerne koge ca. 10 - 15 min.
  2. Sæt en gryde vand over tilsat lidt salt, og lad bønnerne dampe i det kogende vand i 5 - 10 min. De må ikke blive helt bløde.
  3. Skær kødet i mindre stykker - 2 pr. person og fæst en skive chorizo pølse i toppen af hvert stykke sammen med lidt frisk estragon.
  4. Brun kødet godt på alle sider i smør og olie, drys lidt salt og peber på og hæld hønsebouillon ved. Lad det braisere videre ca. 8 - 10 min, og servér kødet med skyen.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *