Print Recipe
Karrygryde
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 80 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 80 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kødet skæres i tern og brunes i smørret. Løgene pilles og hakkes og svitses med sammen med karry.
  2. Øvrige krydderier, vand og fløde tilsættes. Lad retten småkoge ca. 1 time, til kødet er mørt.
  3. Imens koges risene efter vejledningen på emballagen.
  4. Skræl æblerne, fjern kernehus, skær i tern og lad æblestykkerne koge med de sidste 10 min.
0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account