Kinesisk and

Print Recipe
Kinesisk and
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Andebryst: (steges på pande, først på skindsiden til det er sprødt og dernæst på kødsiden ca. fem minutter.
  2. Alle grøntsager koges møre og smages til med soya og ingefær, og jævnes med maizena.
  3. Serveres med ris eller ægnudler.
  4. Anrettes på et ildfast fad med grøntsager nederst og andebrystet i tynde skiver lægges oven på.
  5. Ris eller nudler i skåle for sig.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *